Apps

Ontdek tijdens uw wandelingen en fietstochten die mooiste hoeken in de cultuurregio Höxter, middenin natuurbeschermgebieden von Europese betekenis! Als u nu iPad, iPhone, Android Smartphone of een Tablet heeft – de “Erlesene Natur” begeleidt u ook op uw mobiele eindapparaten. Met speciaal ontwikkelde apps kan u zich virtueel in de belevingsgebieden onderdompelen.

Indrukwekkende videoclips worden ingesteld op uw wandeling, luisterverhalen op elk gebied vatten de bijzonderheden kort en krachtig samen. Op de display krijgt u foto´s te zien van uigekozene planten en dieren. Bij elk belevingsgebied is er een wandelkaart, waarmee u met de GPS-functie van uw apparaat uw locatie heel gemakkelijk kan lokaliseren. Ook zijn er actuele info en evenementenvoorstellen.
Download de app – het beste met WLAN-verbinding - gemakkelijk op uw eindapparaat, activeer op het gebied de positiebepaling van de GPS op uw apparaat en vooruit.

Nieuw: Web-apps

Web-Apps belasten het geheugen van uw apparaat heel weinig en ze werken op bijna alle besturingssystemen van Smartphones. Activeer de positiebepaling van de GPS op uw apparaat en geef die voor internetbrowser vrij. De gegevens worden meteen ter plaatse in het gebied gedownload.
Web-Apps staan ter beschikking voor “Erlesene Natur” en voor de GPS-paden “boswerelden” en “etalage in het verleden”. Gewoon de QR-codes scannen.

Gehele app Erlesene Natur met info over alle belevingsgebieden
(voor iOS, Android, Windows Mobile & Blackberry)