Natuur- en landschapsgidsen

Als u de „Erlesene Natur“ onder vakkundige begeleiding wil ontdekken, dan staan opgeleide natuur- en landschapsgidsen tot uw beschikking. Ze begeleiden u graag bij een wandeling door de belevingsgebieden als u dit wenst en informeren u over de vele bijzonderheden aan de kant van de weg, die men slechts ziet, als men ze kent. Of u nu een individuele bezoeker, familie, reisgroep, schoolklas of kleuterschool bent, neem gewoon meteen contact met hun op en boek uw individuele tourbegeleiding.

De natuur- en landschapsgidsen, bieden iedereen ook gegidste wandelingen en excursies aan, die tot bepaalde thema´s en termijnen behoren. Werp een blik in de evenementenkalender (download rechterkolom) en haal daar uw inspiratie voor uw volgende excursie uit.

Bovendien is er ook de mogelijkheid individuele programma´s op te stellen. De variëteit gaat van kruidenkunde, ornitologische excursies, geologie & bosgebruik tot boomklimmen. Zo is een spannende natuurbelevenis voor alle doel- en leeftijdsgroepen gegarandeerd.