All-in aanbiedingen

Onze gastheren openen hun hart voor de bikers met hun all-in aanbiedingen, die speciaal voor motorrijders zijn samengesteld. Verken de bikerregion individuel of met uw groep. Hier vindt u de arrangementen... 

De vrijheid neem ik me De vrijheid neem ik me

Een korte vakantie in de bikerregio: geniet twee dagen volop van pure vrijheid waar u en uw plezier voor het motorrijden centraal staan.

Bikerweekend met kampvuur Bikerweekend met kampvuur

Uw motorpension tussen het Wezerbergland en het Teutoburgerwoud biedt u een bikerweekend met halfpension voor 90,- € per persoon.

Bikerweekend in het kasteel Bikerweekend in het kasteel

Een comfortabale verblijfplaats, lekker eten en uitstekende service - in de historische sfeer van het voormalige klooster wacht u een zeer bijzonder motorweekend.

Recreatief biken Recreatief biken

Wie niet alleen graag het heuvelige landschap met zijn vele bochten wil ontdekken, maar ook nog ontspanning zoekt, is bij het Hotel Bad Driburg aan het juiste adres.

... op de hellende tocht ... op de hellende tocht

Ons bikerhotel in het hartje van OostWestfalenLippe is het ideale uitgangspunt om de omliggende bezienswaardigheden van de regio te ontdekken.

B&B - Boot en bike aan de Wezer B&B - Boot en bike aan de Wezer

B&B eens anders! Eerst verkent u de Wezer vanuit het water (met de kano), voordat u de volgende dag op uw motor klimt.

De hoogte in De hoogte in

Midden in het Wezerbergland, hoog boven het Wezerdal, biedt het Schneiderhof u ontspannende dagen aan.

De beste bochten van de regio De beste bochten van de regio

Vertrek direct vanuit ons hotel naar de beste bochten van de regio: met de bikerregio cultuurland district Höxter, het Sauerland en het Hessische Bergland...

Bikerweekend - Van bikers voor bikers Bikerweekend - Van bikers voor bikers

De Brakeler-Bierbrunnen ligt midden in de historische oude binnenstad van Brakel. Wij, de familie Rox, baten deze onderneming al twee generaties lang uit.

Bochtenplezier en gastvrijheid Bochtenplezier en gastvrijheid

Met een prachtige landschappelijke ligging, aan de voet van de Köterberg - één van de ontmoetingsplaatsen voor motorrijders in de regio, ligt ons familiebedrijf.

Biker special Biker special

Als u van gevarieerde tochten houdt, dan bent u in onze regio precies waar u moet zijn. Vanuit ons hotel vertrekt u op ritten vol bochten door de bikerregio.

Bed & Bike Bed & Bike

Aankomen, uitschakelen en genieten … Bij ons wachten u twee veelbelovende dagen vol bochten en een familiale gastvrijheid.

Korte trip Wezerbergland Korte trip Wezerbergland

Geniet van en beleef enkele schitterende dagen in Höxter in het Wezerbergland. Het gezellige 4-sterrenprivéhotel "Niedersachsen" is uw "feel-good oase", centraal maar ...

Hete grill, warme bed en steile bochten Hete grill, warme bed en steile bochten

... wat heeft een volbloed motorrijder meer nodig? Beleef drie onvergetelijke dagen op uw motor in het Wezergebergte en in het Teutoburgerwoud.

Wezer-Motorrijder-Land Wezer-Motorrijder-Land

In ons driesterrenhuis geniet u van volle comfort in een verblijf in het wondermooie Wezergebergte. Kulinarisch verwennen we u in de "drenkplaats" of in de "goede kamer".