Pachthof Externbrock - Bikerwochenende mit Lagerfeuer

Thuis is waar je welkom bent.

Gastvrijheid staat bij ons voorop, daarom hebben we ons Motorcycle Pension gastvrij, vriendelijk en vooral gezellig voor u gemaakt. Bezoek ons op Externbrock Manor en laat u betoveren door het prachtige landschap. Hier, mensen die één ding gemeen hebben: de liefde voor het motorrijden. 

Het Kulturland Höxter, gelegen tussen het Teutoburgerwoud en het Weserbergland, is een van de mooiste motorgebieden van Duitsland. De fietsers die hier thuis zijn, waarderen ook de afwisselende en kronkelende landwegen van de regio, die over de zachte heuveltoppen van het middelgebergtelandschap en door de schilderachtige rivierdalen van de Wezer, Diemel en Nethe leiden. De diversiteit van het bikergebied kan worden ervaren op favoriete tochten, die tussen de 170 en 310 km per tocht beslaan: Minder bezochte landweggetjes, kleine dorpjes, pittoreske kroegjes en een prachtig uitzicht. En de Motorcycle Pension Externbrock ligt "precies in het midden"! 

Ervaar het zelf: In het district Höxter, tussen de steden Hameln, Paderborn en Kassel, zijn gasten met helmen en hete kachels van harte welkom! 

Diensten
- 2 x overnachtingen
- 2 x ochtendbuffet
- 2 x Grillbuffet of3- gangen- menu
- Gezellige avond bij het kampvuur in de biertuin onder een zomer- en winterlinde.
- Rondleidingen op afspraak
- Motorschuur/weerbestendige parkeerplaats
- Brochure biker regio gratis
- Wasplaats voor motorfietsen
- Werkplaats / Gereedschap

Tijdstip: April – oktober

Prijs: 118,00 € pro Person/DZ

Voor wie? Te boeken voor groepen en individuele toeristen

Pachthof Externbrock

Externbrock 1
3309 Nieheim
05274 1224

info@gut-externbrock.de
www.motorrad-pension-externbrock.de