Udo Arens

Naam:
Udo Arens

Mijn huidige motor:
KTM 1190 Adventure

Mijn favoriete tour:
eine Kombination aus den Touren „Kurven, Kirschen und Kanonen“ und „Simply the best“. Da verbinden sich kurvenreiche Landschaften mit kulturellen Schätzen, historische Stadtkerne, Burgen, Schlösser, Sagen und Märchen und man erlebt den Wasserreichtum mit Seen und Flüssen inkl. Fährfahrten.

een combinatie van de "Curves, Kersen en Kanonnen" en "Gewoon de beste" tours. Hier worden kronkelende landschappen gecombineerd met cultuurschatten, historische stadscentra, kastelen, paleizen, legenden en sprookjes en ervaar je de overvloed aan water met meren en rivieren inclusief veerboottochten.

Wat ik leuk vind:
Open en geïnteresseerde motorliefhebbers die onze charmante regio willen leren kennen en ervan willen genieten tijdens een stressvrije tocht op de fiets.

Wat ik niet leuk vind:
Snelheidsmensen die de weg zien als een racebaan. Hier hebben we een alternatief met de "Bilster Berg" voor onze deur.

Touren, die ik leid:
Mijn tochten met maximaal acht deelnemers leiden ons over weinig bezochte droomwegen door de regio's Weserbergland en Sauerland. Er is informatie, cultuur, geschiedenis en natuurlijk culinaire hoogstandjes inclusief regelmatige fotostops en -pauzes.

Waarom men graag met mij rijdt:
Fonkelende ogen, de vreugde van het delen van de ervaring in de gemeenschap en het enthousiasme van mijn deelnemers zijn de dank voor de vele uren van voorbereiding voor een succesvolle tour.

Over mij:
Bouwjaar en eerste inschrijving 1960 in Warburg. Ik ben vroeg geïnfecteerd en plan al jaren gepassioneerd rondleidingen. Tot slot ben ik flexibel in mijn keuze van data. Na vele jaren in een groot bedrijf, altijd in contact met mensen, heb ik nu de mogelijkheid om me volledig te wijden aan mijn passie, motorrijden en reizen.