Nordic-Walking

Waarom niets iets voor de gezondheid doen tijdens de vakantie - en tegelijk ook de lanschappelijke diversiteit in cultuurland district Höxter ontdekken: die schilderachtige rivierdalen van de Wezer, Diemel en Nethe, de lichtglooiende heuvels van de middelgebergtes en de uitgebreide vlaktes van Warburg - voor afwisseling is gezorgd.

Gezondheids- Fitnessparcours / Bad Driburg Gezondheids- Fitnessparcours / Bad Driburg

De gezondheids- en fitnessparcours Bad Driburg trakteert op veel sportgenot, met 6 routes die samen meer dan 70 km lang zijn.

Nordic walking  park / Beverungen Nordic walking park / Beverungen

De wandeling rondom Beverungen leidt u door een afwisselingsrijk landschap met vele öooie uitzichten.

Nordic Walking Park / Höxter Nordic Walking Park / Höxter

Het Nordic Walking Park op de Ziegenberg in Höxter biedt niet enkel prachtige uitzichten over het Wezerdal, maar ook de optimale omstandigheden voor deze sport te beoefenen.

Nordic Fitness park / Nieheim Nordic Fitness park / Nieheim

De duitse Nordic Walking vereniging heeft toelating verleend aan vier routes, die verschillende vereisten aan lengte en hoogteprofiel vervullen. Ook heeft ze de wegen al afgebakend.

Nordic Walking park / Warburg Nordic Walking park / Warburg

Drie routes öet verschillende moeilijkheidsgraden van 5 tot 20 km lang leiden u door de afwisselingsrijk landschap rondom de historische hanzestad Warburg.

Aktiv-Park im Eggegebirge / Willebadessen Aktiv-Park im Eggegebirge / Willebadessen

Rondom de erkende luchtkuuroord Willebadessen wachten vijf routes met verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden op uw bezoek.