Gasthof Weber

G

Ontspan en geniet van de heerlijke rust bij Gasthof Weber! Op een rustige locatie hebben we een vakwerkgebouw dat vroeger als schuur werd gebruikt, omgebouwd tot ons hotel. Soms zeggen we dat onze gasten in de schuur slapen." Maar je hoeft niet bang te zijn om op stro te slapen. Onze kamers zijn allemaal uitgerust met douche, WC, telefoon, TV en radio. Onze baas richt alle kamers persoonlijk in, zodat er een zeer prettige, persoonlijke sfeer heerst. Onze gasten voelen zich thuis zoals bij goede vrienden.

Details

Koken is een zaak voor de baas! Moeder en zoon hebben de leiding.
In onze keuken bereiden we verse regionale en internationale specialiteiten. Seizoenshighlights zoals asperges of wild zijn te vinden in extra menu's.
Het restaurant is sterk beïnvloed door de landhuisstijl. De tafels hebben namen als: "De ploegende boer" of "Aan de paardentafel". Deze namen beschrijven het best de individuele stijlen volgens welke ons restaurant is ingericht.

Ausstattung

Zimmer und Preise

Einzelzimmer (2) EUR 43,00 p. P. pro Nacht (ÜF)
Doppelzimmer (8) EUR 78,00 p. P. pro Nacht (ÜF)
Zuschlag Halbpension EUR auf Nachfrage
Zuschlag Vollpension EUR auf Nachfrage

- De kamerprijs is inclusief frisdrank en fruit op de kamer.

Tourenvorschläge in der Nähe

Hier vindt u suggesties voor rondleidingen in de buurt van de accommodatie. Te voet, op de fiets of op de motor - met de TEUTO_Navigator kunt u eenvoudig uw eigen tochten op voorhand plannen.

De informatie over de ritten kan worden afgedrukt, gebruikt op de smartphone of als GPS-track op het navigatiesysteem.

www.teutonavigator.de

Bildergalerie

Anfrage

*
* verplichte velden

Anfahrt

Anreise per ÖPNV:

Station: "Höxter Rathaus"

haltestelle Bushalte: "Vörden Busbahnhof" ca. 150 Meter

Uw heenreis met de bus en trein kan u  HIER plannen

Anreise mit dem Auto:

Deze databank wordt enkel gebruikt voor verkoop en informatie. Het GfW Kreis Höxter kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het eventueel vrijgeven van foutieve informatie of voor het niet nakomen van beloftes gemaakt door de uitbater van het verblijf. De prijzen en verdere informatie die het GfW Kreis Höxter ter beschiking stelt dienen enkel als hulpmiddel bij het zoeken van verblijven. Boekingen en/of reserveringen worden rechtstreeks bij de uitbater van het desbetreffende verblijf gemaakt.