Motorrad Pension Externbrock

G n.t.

Op een voormalig landbouwbedrijf, idyllisch gelegen op een enkele boerderij, verblijft u in het historische landhuis Externbrock uit 1860. Pal onder twee even oude lindebomen kunt u 's avonds in de biergarten en rond het kampvuur gezellige gesprekken voeren met gelijkgestemde motorcollega's. Wij beschikken over 14 twee-, drie- en vierpersoonskamers, alle voorzien van douche/bad en WC en met hart en ziel ingericht. Een open haard kamer en Wente's Bar nodigen u uit om te blijven hangen in het huis. De boerderij is al sinds 1908 in familiebezit. De eigenaresse, Susanne Beermann, is opgeleid als kok en bedrijfskundige in het hotel- en restaurantwezen. Motorrijders worden sinds 2008 op hun wenken bediend. Wij bieden logies met ontbijt en halfpension. U kunt zich verheugen op regionale producten van OWL en een smakelijk menu. Een kleurrijk ontbijtbuffet 's morgens sterkt de motorrijders voor de dagtochten in het Weserbergland en 's avonds wacht u een 3-gangen menu met keuzemogelijkheden en een barbecuebuffet. ***Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)***

Ausstattung

Zimmer und Preise

Einzelzimmer (1) EUR 55,00 p. P. pro Nacht (ÜF)
Doppelzimmer (13) EUR 45,00 p. P. pro Nacht (ÜF)
Zuschlag Halbpension EUR 20,00

3x 4-Bett-Zimmer p.P. 40 Euro

Pauschalangebot für Motorradfahrer

Bikerweekend met kampvuur

Preis: 136,00 p.P/DZ

Thuis is waar je welkom bent.

Gastvrijheid staat bij ons voorop, daarom hebben we ons Motorcycle Pension gastvrij, vriendelijk en vooral gezellig voor u gemaakt. Bezoek ons op Externbrock Manor en laat u betoveren door het prachtige landschap. Hier vindt u mensen die door één ding verenigd zijn: de liefde voor het motorrijden.

Het Kulturland Höxter, gelegen tussen het Teutoburgerwoud en het Weserbergland, is een van de mooiste motorgebieden van Duitsland. De fietsers die hier thuis zijn, waarderen ook de afwisselende en kronkelende landwegen van de regio, die over de zachte heuveltoppen van het middelgebergtelandschap en door de schilderachtige rivierdalen van de Wezer, Diemel en Nethe leiden. Op favoriete tochten, die tussen de 170 en 310 km per tocht beslaan, kunt u de diversiteit van het bikergebied ervaren: landwegen met weinig verkeer, kleine dorpjes, rustieke kroegjes en geweldige uitzichten. En de Motorcycle Pension Externbrock ligt "precies in het midden"!

Beleef het zelf: in het district Höxter, tussen de steden Hameln, Paderborn en Kassel, zijn gasten met helmen en kachels van harte welkom!

diensten:

- 2 x overnachtingen
- 2 x ontbijtbuffet
- 2 x grillbuffet of 3-gangen menu
- Gezellige avond bij het kampvuur in de biertuin onder een zomer- en winterlinde.
- Rondleidingen op afspraak
- Motorschuur/weerbestendige parkeerplaats
- Brochure biker regio gratis
- Wasplaats voor motorfietsen
- Werkplaats / Gereedschap

Tourenvorschläge in der Nähe

Hier vindt u suggesties voor rondleidingen in de buurt van de accommodatie. Te voet, op de fiets of op de motor - met de TEUTO_Navigator kunt u eenvoudig uw eigen tochten op voorhand plannen.

De informatie over de ritten kan worden afgedrukt, gebruikt op de smartphone of als GPS-track op het navigatiesysteem.

www.teutonavigator.de

Bildergalerie

Anfrage

*
* verplichte velden

Anfahrt

Anreise mit dem Auto:

Deze databank wordt enkel gebruikt voor verkoop en informatie. Het GfW Kreis Höxter kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het eventueel vrijgeven van foutieve informatie of voor het niet nakomen van beloftes gemaakt door de uitbater van het verblijf. De prijzen en verdere informatie die het GfW Kreis Höxter ter beschiking stelt dienen enkel als hulpmiddel bij het zoeken van verblijven. Boekingen en/of reserveringen worden rechtstreeks bij de uitbater van het desbetreffende verblijf gemaakt.