Alt Warburg

H n.t.

Een klein hotel in een prachtig vakwerkhuis uit 1540 wacht op u in het centrum van Warburg en biedt een gecultiveerde sfeer met historische flair voor uw huis onderweg. Het hotel heeft 22 kamers en enkele gratis parkeerplaatsen. Op een goede locatie is het hotel populair bij zowel zakenmensen als privéreizigers. In ruimtelijke eenheid is het restaurant Don Pepe met de Spaanse keuken.

Ausstattung

Zimmer und Preise

Einzelzimmer (6) EUR 68,00 p. P. pro Nacht (ÜF)
Doppelzimmer (15) EUR 57,50 p. P. pro Nacht (ÜF)
Appartments (1) EUR 75,00 p.P. pro Nacht (ÜF)

Tourenvorschläge in der Nähe

Hier vindt u suggesties voor rondleidingen in de buurt van de accommodatie. Te voet, op de fiets of op de motor - met de TEUTO_Navigator kunt u eenvoudig uw eigen tochten op voorhand plannen.

De informatie over de ritten kan worden afgedrukt, gebruikt op de smartphone of als GPS-track op het navigatiesysteem.

www.teutonavigator.de

Bildergalerie

Anfrage

*
* verplichte velden

Anfahrt

Anreise per ÖPNV:

Heenreis met het openbaar veroer

Bahnhof: Warburg (Westf)

Bushalte: Neustadtkirche (ca. 100 Meter entfernt)

Uw heenreis met de bus en trein kan u HIER plannen

Anreise mit dem Auto:

Deze databank wordt enkel gebruikt voor verkoop en informatie. Het GfW Kreis Höxter kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het eventueel vrijgeven van foutieve informatie of voor het niet nakomen van beloftes gemaakt door de uitbater van het verblijf. De prijzen en verdere informatie die het GfW Kreis Höxter ter beschiking stelt dienen enkel als hulpmiddel bij het zoeken van verblijven. Boekingen en/of reserveringen worden rechtstreeks bij de uitbater van het desbetreffende verblijf gemaakt.