Hotel und Restaurant Tonenburg

H n.t.

Genesteld in het Wezerdal troont de Tonenburg op een bolle helling op de linkeroever van de Weser tussen Höxter en Holzminden. In dit prachtige landschap biedt Tonenburg een verscheidenheid aan vrijetijdsbesteding en recreatie in de natuur. Een middeleeuws romantisch en avontuurlijk hotel onder familiebeheer, dat dromen inspireert en alle gasten vanuit het hart wil verwennen.

Ausstattung

Zimmer und Preise

Einzelzimmer (2) EUR 53,00 - 61,00 p. P. pro Nacht (ÜF)
Doppelzimmer (18) EUR 46,00 - 54,00 p. P. pro Nacht (ÜF)

Periode april-oktober Reserveren voor één nacht alleen mogelijk tussen zondag en donderdag

Tourenvorschläge in der Nähe

Hier vindt u suggesties voor rondleidingen in de buurt van de accommodatie. Te voet, op de fiets of op de motor - met de TEUTO_Navigator kunt u eenvoudig uw eigen tochten op voorhand plannen.

De informatie over de ritten kan worden afgedrukt, gebruikt op de smartphone of als GPS-track op het navigatiesysteem.

www.teutonavigator.de

Bildergalerie

Anfrage

*
* verplichte velden

Anfahrt

Anreise per ÖPNV:

Station: Höxter "Rathaus" of Holzminden

haltestelle Bushalte: Albaxen, Friedhof (ca. 500 Meter entfernt)

Uw heenreis met de bus en trein kan u HIER plannen

Anreise mit dem Auto:

Deze databank wordt enkel gebruikt voor verkoop en informatie. Het GfW Kreis Höxter kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het eventueel vrijgeven van foutieve informatie of voor het niet nakomen van beloftes gemaakt door de uitbater van het verblijf. De prijzen en verdere informatie die het GfW Kreis Höxter ter beschiking stelt dienen enkel als hulpmiddel bij het zoeken van verblijven. Boekingen en/of reserveringen worden rechtstreeks bij de uitbater van het desbetreffende verblijf gemaakt.