Ferienwohnung Seeberger

V n.t.

Welkom in ons mooie vakantieappartement. Of u nu voor zaken, als toerist of voor een familiebezoek naar Höxter komt, u bent van harte welkom in ons rustige, maar gunstig gelegen appartement aan de Weser-Renaissancestraat. Als u bij ons verblijft als vakantiegast, wandelaar of fietser en ook als motorrijder, verheugen wij ons erop u te mogen verwelkomen. U bent ook welkom als monteursappartement of als langdurige gast. Je neemt kinderen mee? Een grote kinderspeelplaats is direct naast de deur..

Details

  • 72m² groot
  • Zuid-balkon
  • 2 slaapkamers
  • aparte keuken
  • Badkamer met douche
  • Gang met garderobe
  • Gratis parkeerplaatsen direct voor het huis


Fietsen zijn beschikbaar voor 5de/dag voor kleinere excursies. Als gepassioneerde motorrijders stellen wij graag excursies voor u samen. In het weekend zijn korte begeleide motortochten mogelijk op afspraak. ( per uur = 15,- € ). Toeristische gids

Een mooie barbecueplaats met zitplaatsen onder een prieel nodigt uit om te vertoeven. Een parkeerplaats voor de auto of meerdere motoren is direct bij het huis beschikbaar. Uit consideratie voor volgende gasten is roken in het huis of appartement niet toegestaan. Maar het balkon biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om dit te doen.

Ausstattung

Zimmer und Preise

Ferienwohnungen (1)
 
Größe: 72 m²
Personen: 2 - 4
Räume: 2

Bildergalerie

Anfrage

*
* verplichte velden

Anfahrt

Anreise per ÖPNV:

Station: Höxter "Rathaus", zu Fuss zur Unterkunft ca. 2 Km

of

Bushalte: Ostpreußenstraße (ca. 450 Meter), Paul-Keller-Straße (ca. 200 Meter)

  IUw heenreis met de bus en trein kan u HIER plannen

Anreise mit dem Auto:

Deze databank wordt enkel gebruikt voor verkoop en informatie. Het GfW Kreis Höxter kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het eventueel vrijgeven van foutieve informatie of voor het niet nakomen van beloftes gemaakt door de uitbater van het verblijf. De prijzen en verdere informatie die het GfW Kreis Höxter ter beschiking stelt dienen enkel als hulpmiddel bij het zoeken van verblijven. Boekingen en/of reserveringen worden rechtstreeks bij de uitbater van het desbetreffende verblijf gemaakt.