Vakantiedorp "puur natuur"

V

Welkom in het vakantiedorp "puur natuur". Voor een aangenaam verblijf in het familiedorp staan een zwembad met ligweide, kinderspeelplaats en een barbecueplaats tot uw beschikking. Verder heeft u direct toegang tot fiets- en wandelpaden.

Details

Aan de rand van Bellersen wacht ons idyllische vakantiedorp "puur natuur" met het restaurant - bistro "Kornkammer", het hele jaar geopend. Het vakantiedorp werd in 1996 geopend en is een familiebedrijf.

U kunt als gast kiezen uit zes verschillende soorten huizen en appartementen. Hier vindt u rust en ontspanning ver weg van de hectiek van alledag.

Voor een aangenaam verblijf in het vakantiedorp "puur natuur" staan een zwembad met ligweide, kinderspeelplaats en een barbecueplaats tot uw beschikking. Verder heeft u direct toegang tot fiets- en wandelpaden.

Ausstattung

Zimmer und Preise

Ferienwohnungen (16)
Ferienhäuser (3)
 
Größe: 45 - 85 m²
Personen: 3 - 7
Preis pro Tag: EUR 93,00 - 110,00
Preis pro Woche: EUR 315,00 - 655,00

Pauschalangebot

2-daagse tour club reis

Preis: €90.00

Geniet als club van uw verblijf bij ons in het vakantiedorp "puur natuur".

Diensten:

  • 1 x rijkelijk ontbijt van het buffet
  • Brouwerij tour in Ottbergen
  • 1 x avondeten
  • Tennenfest bij Bauer Cöppicus met live muziek
  • Overdracht naar het Tennenfest en terug

Bildergalerie

Anfrage

*
* verplichte velden

Anfahrt

Anreise per ÖPNV:

Station: "Brakel Westf." ca. 8 Km

Bushalte: "Wendeplatz" ca 200 Meter

Uw heenreis met de bus en trein kan u HIER plannen

Anreise mit dem Auto:

Deze databank wordt enkel gebruikt voor verkoop en informatie. Het GfW Kreis Höxter kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het eventueel vrijgeven van foutieve informatie of voor het niet nakomen van beloftes gemaakt door de uitbater van het verblijf. De prijzen en verdere informatie die het GfW Kreis Höxter ter beschiking stelt dienen enkel als hulpmiddel bij het zoeken van verblijven. Boekingen en/of reserveringen worden rechtstreeks bij de uitbater van het desbetreffende verblijf gemaakt.