djo.Bildungsstätte Himmighausen

V n.t.

De djo.Bildungsstätte.Himmighausen. is gelegen in Nieheim in het district Himmighausen-Bahnhof. Het district "Himmighausen-Bahnhof" ligt op ongeveer 1,5 km van de hoofdplaats Himmighausen en ongeveer 11 km van Nieheim. Het dorp Himmighausen, tegenwoordig een district van de stad Nieheim, ligt 220 m boven de zeespiegel aan de monding van de Fischbach in de Emmer. In het bergdal aan de voet van het Eggegebergte wonen ongeveer 560 inwoners. De nabijgelegen "Lindenberg" bereikt een hoogte van 288 m boven de zeespiegel en is een van de belangrijkste plaatsen hier in Himmighausen. Daar vindt u de "Antonius-Linde", een machtige boom uit vroegere tijden.

Details

Ons huis biedt overnachtingsmogelijkheden aan voor 68 personen. De gasten verblijven in een één- tot zevenpersoonskamer, waarvan sommige voorzien zijn van eigen dousche en wc zijn.

Seminarzalen:
Twee seminariezalen bieden elk plaats aan maximaal 40 personen. Er is ook een vergaderzaal. De seminariezalen zijn uitgerust met moderne presentatietechnologie.

Weitere Einrichtungen:
Für die Freizeitgestaltung bieten eine Grillhütte und das Außengelände viele Möglichkeiten. Tischtennisplatten, Airhockey, Billard, Kicker und Gesellschaftsspiele sorgen bei jedem Wetter für Abwechslung.

Andere faciliteiten:
Voor de vrijetijdsbesteding bieden een barbecue-hut en de buitenruimte vele mogelijkheden. Tafeltennistafels, airhockey, biljart, tafelvoetbal en gezelschapsspelen zorgen voor afwisseling in alle weersomstandigheden.

Verpleging
De keuken verwent u met vers en gezond voedsel. Wij hechten veel belang aan seizoensgebonden en regionale producten.

 

 

Ausstattung

Zimmer und Preise

Einzelzimmer (2) EUR 22,00 - 27,00 (Altersstaffelung) p. P. pro Nacht (ÜF)
Doppelzimmer (5) EUR 24,00 - 32,00 (Altersstaffelung) p. P. pro Nacht (ÜF)
Mehrbettzimmer (12) EUR 11,15 - 23,40 (Altersstaffelung) (4 bis 7 Betten) p. P. pro Nacht (ÜF)

Ü/Fr 22,00-27,00 Altersstaffelung
Ü/HP 24,00-32,00 Altersstaffelung
Ü/VP 27,00-37,50 Altersstaffelung

Einzelnachtzuschlag: + 3,00 €

Tourenvorschläge in der Nähe

Hier vindt u suggesties voor rondleidingen in de buurt van de accommodatie. Te voet, op de fiets of op de motor - met de TEUTO_Navigator kunt u eenvoudig uw eigen tochten op voorhand plannen.

De informatie over de ritten kan worden afgedrukt, gebruikt op de smartphone of als GPS-track op het navigatiesysteem.

www.teutonavigator.de

Bildergalerie

Anfrage

*
* verplichte velden

Anfahrt

Anreise per ÖPNV:

Station: Sandebeck

Anreise mit dem Auto:

Deze databank wordt enkel gebruikt voor verkoop en informatie. Het GfW Kreis Höxter kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het eventueel vrijgeven van foutieve informatie of voor het niet nakomen van beloftes gemaakt door de uitbater van het verblijf. De prijzen en verdere informatie die het GfW Kreis Höxter ter beschiking stelt dienen enkel als hulpmiddel bij het zoeken van verblijven. Boekingen en/of reserveringen worden rechtstreeks bij de uitbater van het desbetreffende verblijf gemaakt.