Verblijfscatalogus

Beste gasten,

In de vanaf 24 november (en tot 21 december) geldende versie van de verordening van de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen inzake de bescherming van de corona is voor logiesverstrekkende bedrijven het volgende bepaald:

In logiesverstrekkende bedrijven geldt de 2 G* regel voor toeristische overnachtingen.

*Bewijs van volledige vaccinatie of herstel. Kinderen en adolescenten tot en met 15 jaar zijn vrijgesteld van deze regel.

Voor niet-toeristische overnachtingen geldt daarentegen de 3 G*-regel in de logiesverstrekkende bedrijven.

*Bewijs van volledige vaccinatie of herstel of test:
Niet-gevaccineerde personen moeten bij aankomst een test ondergaan en na elke volgende 4 dagen opnieuw. De snelle test mag niet ouder zijn dan 24 uur en de PCR-test niet ouder dan 48 uur. Leerlingen worden geacht te worden getest op basis van de verplichte schooltests. Kinderen die nog niet naar school zijn gegaan, worden als geteste personen beschouwd.

Informeert u zich alstublieft rechtstreeks bij de respectieve instellingen en inrichtingen over de maatregelen aldaar.

De huidige verordening van de deelstaat NRW kan worden gedownload van https://www.land.nrw/corona!

We kijken ernaar uit u te zien!

Onze gastheren heten u van harte welkom!

In de Kulturland Kreis Höxter - in het hart van het Weserbergland en in het oosten van het natuurpark Teutoburger Wald/Eggegebergte - vindt u de juiste accommodatie - of het nu gaat om een korte vakantie tussendoor of om een uitgebreide vakantie. Elke plaats in de Kulturland Kreis Höxter heeft zijn eigen gezicht en gastheren waar u zich helemaal thuis zult voelen. Van gezellige vakantiewoningen waar de hele familie kan verblijven, tot herbergen en pensions, hotels in historische oude stadscentra, tot ongewone slaapplaatsen die u nog nooit eerder heeft meegemaakt - hier vindt u zeker de juiste accommodatie.

Onze gastheren kijken er naar uit om u te verwelkomen!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Unsere Gastgeber freuen sich auf Sie!

Gastgeber suchen

Zimmerausstattung
Hausausstattung
Pauschalangebote
Gastronomie
Freizeit
Auszeichnungen
Filter zurücksetzen

Insgesamt wurden 88 Gastgeber gefunden.

1 2 3 4 5 6 7 8
Deze databank wordt enkel gebruikt voor verkoop en informatie. Het GfW Kreis Höxter kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het eventueel vrijgeven van foutieve informatie of voor het niet nakomen van beloftes gemaakt door de uitbater van het verblijf. De prijzen en verdere informatie die het GfW Kreis Höxter ter beschiking stelt dienen enkel als hulpmiddel bij het zoeken van verblijven. Boekingen en/of reserveringen worden rechtstreeks bij de uitbater van het desbetreffende verblijf gemaakt.