Boottochten op de Wezer

Boottochten op de Wezer

Flotte Weser (c) K. Krajewski, Kulturland Kreis Höxter Wanneer u op vakantie bent in het Wezerbergland hoort een tochtje op de Wezer er gewoon bij. Vanop de rivier openbaart zich het idyllische Wezerlandschap in haar volle glorie. Beboste berglandschappen en wondermooie riviervlaktes wisselen af met romantische dorpen en indrukwekkende cultuurhistorische bouwwerken.

De “Flotte Weser” nodigt u van eind april tot begin oktober uit om vrolijke uitstapjes met de boot te maken. Talrijke aanlegplaatsen op het traject van Bad Karlshafen tot Hameln maken het mogelijk om boottochtjes te maken naar uw goeddunken. Fietsers zijn ook van harte welkom op de boten!

Gedetailleerde informatie over de vaartijden en prijzen vindt u rechtstreeks bij de “Flotte Weser”.

Contactgegevens:

Flotte Weser GmbH & Co KG
Am Stockhof 2
31785 Hameln
Tel.: +49 (0)5151-939999
www.flotte-weser.de

Fietsen meenemen

Op de boten van de “Flotte Weser” is dit mogelijk.

Bovendien kunt u uw fiets ook meenemen op de trein. Uitgebreide informatie over de vertrektijden en prijzen worden meegedeeld door de “Reiseauskunftsstelle der DB AG” (informatiedienst van de Duitse spoorwegen) onder het telefoonnummer 11861*, www.bahn.de of de klanteninfo 01803504030*of het Nahverkehrverbund www.fahr-mit.de * prijzen zijn vastgelegd.