Verblijfscatalogus

Beste gasten,

Met ingang van 27 juli is de nieuwe versie van de coronabeschermingsverordening van de deelstaat Noordrijn-Westfalen in werking getreden, waarin onder meer het volgende is bepaald en die tot 05 augustus van toepassing is:

Reizen & overnachtingen
Indien de incidentiewaarden in een district of een districtvrije stad stabiel onder 100 liggen, worden in een procedure in vier fasen openingsstappen ondernomen. Het district Höxter bevindt zich momenteel in fase 1.

Reizen & overnachtingen
7-dagen incidentie stabiel tussen 10,1 en 35 (stadium 1)
Overnachtingen van toeristen zijn zonder beperkingen mogelijk, hoewel de verplichting om een bewijs van een negatieve test te overleggen blijft gelden voor gasten uit gebieden met een incidentie van meer dan 10. De verplichting om contacten op te volgen blijft ook bestaan.

We kijken ernaar uit u te zien!

Onze gastheren heten u van harte welkom!

In de Kulturland Kreis Höxter - in het hart van het Weserbergland en in het oosten van het natuurpark Teutoburger Wald/Eggegebergte - vindt u de juiste accommodatie - of het nu gaat om een korte vakantie tussendoor of om een uitgebreide vakantie. Elke plaats in de Kulturland Kreis Höxter heeft zijn eigen gezicht en gastheren waar u zich helemaal thuis zult voelen. Van gezellige vakantiewoningen waar de hele familie kan verblijven, tot herbergen en pensions, hotels in historische oude stadscentra, tot ongewone slaapplaatsen die u nog nooit eerder heeft meegemaakt - hier vindt u zeker de juiste accommodatie.

Onze gastheren kijken er naar uit om u te verwelkomen!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Unsere Gastgeber freuen sich auf Sie!

Gastgeber suchen

Zimmerausstattung
Hausausstattung
Pauschalangebote
Gastronomie
Freizeit
Auszeichnungen
Filter zurücksetzen

Insgesamt wurden 89 Gastgeber gefunden.

1 2 3 4 5 6 7 8
Deze databank wordt enkel gebruikt voor verkoop en informatie. Het GfW Kreis Höxter kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het eventueel vrijgeven van foutieve informatie of voor het niet nakomen van beloftes gemaakt door de uitbater van het verblijf. De prijzen en verdere informatie die het GfW Kreis Höxter ter beschiking stelt dienen enkel als hulpmiddel bij het zoeken van verblijven. Boekingen en/of reserveringen worden rechtstreeks bij de uitbater van het desbetreffende verblijf gemaakt.