Verblijfscatalogus

Als gevolg van de Covid 19-pandemie is accommodatie voor toeristische doeleinden verboden tot 26. April 2021. Na die datum kunnen er nog meer beperkingen zijn, met name op het gebied van toeristische accommodatie en reizen. Deze kunnen ook op korte termijn veranderen. Informeer daarom of u tijdens de hierboven genoemde boekingsperiode voor het beoogde doel van uw reis kunt worden ondergebracht. Een overzicht van de geldende regelgeving vindt u hier: https://www.deutschertourismusverband.de/service/coronavirus/uebersicht-zu-behoerdlichen-massnahmen.html. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor de actualiteit en volledigheid van de informatie op de gelinkte pagina's.

Voor de tijd daarna geldt natuurlijk weer:

Onze gastheren heten u van harte welkom!

In de Kulturland Kreis Höxter - in het hart van het Weserbergland en in het oosten van het natuurpark Teutoburger Wald/Eggegebergte - vindt u de juiste accommodatie - of het nu gaat om een korte vakantie tussendoor of om een uitgebreide vakantie. Elke plaats in de Kulturland Kreis Höxter heeft zijn eigen gezicht en gastheren waar u zich helemaal thuis zult voelen. Van gezellige vakantiewoningen waar de hele familie kan verblijven, tot herbergen en pensions, hotels in historische oude stadscentra, tot ongewone slaapplaatsen die u nog nooit eerder heeft meegemaakt - hier vindt u zeker de juiste accommodatie.

Onze gastheren kijken er naar uit om u te verwelkomen!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Unsere Gastgeber freuen sich auf Sie!

Gastgeber suchen

Zimmerausstattung
Hausausstattung
Pauschalangebote
Gastronomie
Freizeit
Auszeichnungen
Filter zurücksetzen

Insgesamt wurden 89 Gastgeber gefunden.

1 2 3 4 5 6 7 8
Deze databank wordt enkel gebruikt voor verkoop en informatie. Het GfW Kreis Höxter kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het eventueel vrijgeven van foutieve informatie of voor het niet nakomen van beloftes gemaakt door de uitbater van het verblijf. De prijzen en verdere informatie die het GfW Kreis Höxter ter beschiking stelt dienen enkel als hulpmiddel bij het zoeken van verblijven. Boekingen en/of reserveringen worden rechtstreeks bij de uitbater van het desbetreffende verblijf gemaakt.