Weserstad Beverungen

De voormalige landbouwstad - direct gelegen aan de Weserradweg R 99 - schittert vandaag de dag  als een plaats met een levendig verleden in ware vakwerkstijl.

Liefdevol, levend en waardevol om te aanvaarden
Talrijke winkels, cafés en pubs nodigen uit tot een rustige wandeling en ontspanning. Culturele verscheidenheid en plezier worden geboden door theater en opera, concerten en meer in het stadhuis, evenals het Bloemenfestival, carnaval of schietwedstrijden.

Van een natuurlijke recreatie in een pittoresk landschap vol geschiedenis kan worden genoten tijdens het wandelen (nordic walking), maar ook tijdens het fietsen. Watersport kan u hier natuurlijk ook uitbundig beoefenen. Natuurlijk kan u ook altijd een rustgevende boottrip boeken op de Weser.

Ook de elf bekende plaatsen trekken bezoekers aan door hun talrijke bezienswaardigheden. Het mandenmakersmuseum Dalhausen en het boerderijmuseum Herstelle bieden een bijzondere ervaring. De Herstelle Abdij van het Heilige Kruis is een populaire plek om te bezoeken voor een rustige pauze, en de Weser Skywalk op de bizarre rotsformaties van de Hannoveraanse kliffen - de belevenis van het uitzicht in het Weserbergland - is zeker een genot voor iedere natuurliefhebber.

Van november tot maart staat de ijsbaan in Beverungen voor u klaar voor levendig ijsplezier. Pakketaanbiedingen ronden het aanbod af.

 


Informatie:
Tourist Information
Weserstraße 16
37688 Beverungen
Telefon: 05273 392221 + 224


www.beverungen.de