Moorse en minerale spa

Het door de staat erkende heide- en mineraalbad Bad Driburg ligt midden in het natuurpark Teutoburger Woud/Eggegebergte.

Kuuroord van de graaf in Noordrijn-Westfalen:

Genesteld in groene bossen en zachte heuvels kunt u genieten van ontspannende en afwisselende dagen ver weg van de drukte. Hier kun je de genezende kracht van de natuur voelen. De idyllische ligging, de natuurgeneesmiddelen en de moderne geneeskunde van de zeven klinieken, het therapiecentrum en het thermaalbad vormen de basis van de meer dan 225-jarige geschiedenis als kuuroord. Uitgebreide wellnessaanbiedingen en een breed scala aan sportactiviteiten zorgen ervoor dat u uw dagelijkse leven vergeet.

De gezellige voetgangerszone met individuele speciaalzaken en de gastronomische verscheidenheid en gastvrijheid geven Bad Driburg een onmiskenbaar gezicht. Bijzonder bezienswaardig is het Park Grand Resort van de graaf, dat meerdere prijzen heeft gewonnen en een van de mooiste parken van Europa is. Bad Driburg geldt als een wandelparadijs voor wandelaars door het landschap, de meer dan 60 goed bewegwijzerde paden en de ligging direct aan de kwaliteitswandelroute "Eggeweg", die het middelpunt vormt van het wandelgebied "Hermannshöhen".

 

Informatie:

Bad Driburger Touristik GmbH
Tourist-Information
Lange Straße 140
33014 Bad Driburg

Telefon: 05253 98940