Bruno Gröne

Mijn huidige motorfiets:
Harley Davidson Dyna Wide Glide FXDWG

Mijn lievelingstour:
"Bochten, kersen en kanonnen" vanwege het mooie parcours, de strakke bochten en de prachtige omgeving. Ik hou ook van de tours "Cross-bed through the country", pelgrims met PS", "Sprookjes en legendes" en "Berg en dal". Dus eigenlijk alle tours hier in de regio.

Wat ik leuk vind:
Strakke bochten, bossen, prachtige uitzichten, zon, blauwe lucht, leuke mensen ontmoeten en samen fietsen. Rijden volgens het motto "De weg is het doel".

Wat ik niet leuk vind:
Snelwegen, onnodige snelheidsovertredingen, lange rechte stukken en regen.

Touren, die ik leid:
Ik geef voornamelijk rondleidingen in het weekend, vanaf vrijdag 15.00 uur. Bij eerdere afspraken zijn afspraken binnen de week echter ook mogelijk. Ik plan ook individuele rondleidingen, afgestemd op de betreffende groep.

Waarom men graag met mij rijden wil:
Rustig en soepel rijden, aangepast aan het uitzicht of de route. Snel waar het leuk is en langzaam waar er mooie uitzichten zijn.

Over mij:
Bruno Gröne, geboren in Höxter aan het begin van het voorjaar van 1964. Al 25 jaar motorrijdend en woonachtig in een klein dorpje bij Bad Driburg. Ik ben opgegroeid in het Weserbergland bij Höxter. Professioneel heeft het me dan in de richting van Bad Driburg gebracht. In mijn vrije tijd rijd ik veel met vrienden en de motor door het platteland.