Motor

Kulturland Kreis Höxter, gelegen tussen het Teutoburgerwoud en het Weserbergland, behoort tot de mooiste gebieden van Duitsland voor motorrijders. Ook de motorrijders die hier wonen stellen de afwisselingsvolle en bochtige provinciale wegen van de regio op prijs. Deze leiden hen over de zachtglooiende heuvels van het middelgebergte en door de schilderachtige rivierdalen van de Wezer, Diemel en Nethe.

Op lievelingstochten, die tussen 170 en 310 km lang zijn, kunt u de diversiteit van de bikerregio beleven: rustige wegen, kleine dorpjes, authentiek cafés en geweldige uitzichten.

In Kreis Höxter, gelegen tussen de steden Hameln, Paderborn en Kassel, zijn gasten met helm en een razendsnelle moto van harte welkom.

 

Motortrefpunten

Zin in een pauze met gelijkgezinde mensen?
.... Dan bent u hier aan het juiste adres!

Motorradcafe - DIE Kurve

Besucht uns und findet raus warum Stammkunden auf unser Schlabbersitzfleisch so abfahren, was es mit einem süßen Tankdeckel auf sich hat, das man Unterlegscheiben auch essen kann und warum so mancher für unsere Kuchen & Tortenstücke hunderte von Kilometern abspult.

Eten & drinken

Hier vindt u eethuizen en restaurants in het district Höxter en de omgeving, die hun aanbod op de behoeftes van vakantiegangers met motor afgestemd hebben.

Polo's, caps en co.

Zoekt u een aandenken aan uw motortocht door de bikerregio? De bikerregion-polo's en caps bieden u de beste kwaliteit en verwerking.