Claudia Maria Asquith

Mijn huidige fiets:
Ducati Hypermotard 796, MV Agusta 910 R, Benelli Leoncino 800.

Mijn favoriete rondleiding:
Het Weserbergland biedt zoveel mooie wegen, bochten, landschappelijke indrukken en bezienswaardigheden, dat ik me er niet eens toe wil zetten. De rondritten "Bochten, kersen en kanonnen" en "Buiten de hoofdwegen" vind ik leuk vanwege de bochtige gedeelten, plaatsen om te stoppen voor een verfrissing of de mogelijke omweg naar de Weser Skywalk.

Wat ik leuk vind:
Curven, babbelen, koffie klatsch (of gebakken curry), een vriendelijk en gemoedelijk samenzijn. Droog, liefst licht bewolkt weer voor motorrijden in goed gezelschap.

Wat ik niet leuk vind:
Natte koude dagen, koude koffie.

Rondleidingen die ik leid:
Ik leid graag tochten met maximaal 8 motorfietsen. Dit kan in het weekend of - als u ten minste 3 weken van tevoren boekt - door de week.

Waarom mensen graag met mij rijden:
Of het nu gaat om een sigarettenpauze bij het benzinestation, een korte pauze of een fotostop onderweg, cultuur, een leuke ambiance tijdens het eten, cruisen of hard rijden - maar niet gedachteloos racen, ik ben er.

Over mij:
Ik ben in december 1969 in Hannover geboren, woon nu in Rodenberg en rij sinds 2008 met de motor in het Weserbergland. Veiligheidstrainingen zijn leuk voor mij en ik geniet vooral van "trial en trail enduro trainingen".

Ik heb ook meestal mijn motor bij me op vakantie.

*** Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie) ***