Sven Vogelsang

Mijn huidige motor:
BMW S 1000 XR

Mijn lievelingstour:
"Off the mainroads", "De technische tour" en nog veel meer, want het Weserbergland heeft veel te bieden en natuurlijk is het niet onmogelijk om verschillende favoriete plaatsen en ook favoriete tochten te hebben.
...lachen! Mensen die open staan om nieuwe dingen te ontdekken, die eerlijk en vrolijk zijn.

Wat ik leuk vind:
...lachen! Mensen die open staan om nieuwe dingen te ontdekken, die eerlijk en vrolijk zijn.

Wat ik niet leuk vind:
..ongeduldige en zeurende mensen.

Touren, die ik leid:
... zijn interessant, zijn altijd heel leuk en bieden ook het ene of het andere culturele inzicht. De keuze van de routes is altijd gevarieerd en aangepast aan de groep. Zo wordt bij de planning van de tour rekening gehouden met de wensen van een motorgroep. De groep kan ook meer dan 10 personen omvatten.

Waarom men graag met mij rijdt
...omdat de tochten die ik maak vaak langs kleine achterwegen gaan. Daarnaast heb ik een rustige en ontspannen rijstijl en zijn er veel mooie "hotspots", waar u gewoon een korte pauze kunt nemen om te genieten van het prachtige uitzicht op het Weserbergland. Vanzelfsprekend mogen de pret en ook de brandstofdiscussies niet worden verwaarloosd.

Over mij:
... in het prachtige Weserbergland werd ik in 1971 in Bad Pyrmont geboren en groeide op in Höxter/Lüchtringen. Al op de vroege leeftijd van 12 jaar was ik geïnteresseerd in motoren en ik was een kleine enthousiaste bijrijder. Toen ik 16 werd mocht ik zelf vol trots een Honda MBX 80 kopen. Ook was ik in mijn jonge jaren te vinden in de motorcrosssport als hobby. Beetje bij beetje werden de motoren groter en ik heb menig veiligheidstraining afgerond. Later ben ik begonnen met het organiseren van motortours en het begeleiden van hen als gids, omdat het rijden op een motor gewoon leuker is in de gemeenschap. In 2013 heb ik de gemeente Motorradfreunde - Weserbergland opgericht en sinds die dag groeit deze gemeente onophoudelijk.