Wolfgang Richter

Naam:
Wolfgang Richter

Mijn huidige motor:
BMW R1200 GS Adventure, BMW R65, …,

Mijn favoriete tour:
...naast de bochtige tour "Curves, Cherries and Cannons" is een tour naar de PS.SPEICHER in Einbeck altijd een hoogtepunt. Op de rondleidingen vindt u historische plaatsen en mooie uitzichtpunten, maar ook een heleboel technische lekkernijen.

Wat ik leuk vind:
...ik maak graag geweldige, bewogen en informatieve tours door ons thuisland met leuke en vrolijke mensen.

Wat ik niet leuk vind:
... betweters, hectische en intolerante mensen, roekeloosheid.

Touren, die ik leid:
...zouden met plezier en vreugde de culturele en interessante kanten van ons vaderland moeten laten zien. In groepen van 6 tot 8 motoren is er voldoende tijd voor een ontspannen koffie tussendoor, voor benzinepraatjes en voor een ontspannen samenzijn.

Waarom men graag met mij rijdt
.
..op de goed voorbereide tochten komt het plezier van onze gemeenschappelijke hobby niet te kort. Naast mooie routes door fantastische landschappen pas ik graag de routing en de rijstijl aan de behoeften van de passagiers aan, waarbij de veiligheid altijd voorop moet staan.

Over mij:
Ik ben 55 jaar oud en woon in Vlotho aan de Weser. Daar ben ik geboren en dus een echte Oost-Westfaler. Ik ben professioneel werkzaam als meester-elektricien in een groot bedrijf en vind de nodige balans in het stressvolle dagelijkse leven van mijn werk door middel van motortochten. Ik werk al sinds mijn 17e met motoren - ik heb vele jaren NSU-motoren gerestaureerd en opgehaald. Ondertussen richt ik me op de ombouw van motoren, zodat ik ook op de jaren '80 Caferacer te vinden ben.