Claudia Schilling-Klahold

Mijn huidige motor:
Suzuki 650 Bandit

Mijn favoriete tour:
Onze regio heeft veel te bieden. Een tocht door bossen en dorpen, langs meren, rivieren en velden voor de ziel en alle zintuigen. Er is veel te ontdekken onderweg. Mijn favoriete tour is gebaseerd op de tour "sprookjes en legendes" met een afstand van ongeveer 170 km. Maar ook het Ottensteiner plateau heeft wenselijke bochten en bestemmingen (Tour: "Bochten, kersen en kanonnen"). Duimen omhoog!

Wat ik leuk vind:
Vrijheid, zon en droge wegen.

Wat ik niet leuk vind
Slecht humeur en mensen die altijd ontevreden of slechtgezind zijn.

Touren, die ik leid:
In het weekend neem ik graag groepen van maximaal 5 max. 8 deelnemers aan. Daarnaast is coördinatie nodig om een 2e reisleider aan te schaffen. Uitstapjes tijdens de week moeten in individuele gevallen worden opgehelderd.

Waarom men graat met mij rijden wil
Iedereen kan snel en rechtdoor rijden - hier nemen we bochten! Beleef met mij de mooie, kleine wegen van het district Höxter en omgeving - door weiden en bossen, langs meren. Waar mogelijk vermijd ik grote hoofdwegen. Ik zal u graag vergezellen op uw rondleidingen en u de mooiste plekjes van deze regio laten zien. Noem uw interesses, wensen en bestemmingen. Elke tour zal individueel zijn. Laat me je verrassen. Onze omgeving heeft veel te bieden, bijvoorbeeld rondleidingen naar kastelen, kloosters, meren, boerderijen en nog veel meer.

Over mij:
Ik ben geboren in de mooie wijk Höxter en heb hier mijn hart verloren. Mijn familie en ik wonen in Steinheim. Nadat mijn kinderen zijn opgegroeid, heb ik mijn kinderdroom vervuld met mijn motorrijbewijs. Al 10 jaar lang rijd ik door elke bocht in de wijk Höxter en ik ontdek altijd wel iets nieuws. Bovendien is Steinheim een carnavalsbolwerk - ook een reden waarom ik me zo nauw verbonden voel met de regio. Het is hier zo mooi!