Olaf Ahrens

Mijn huidige motor
Triumph Tiger 1050

Mijn favoriete tour:
"De diagonale tocht", een deel van de route loopt langs onze prachtige Weser, de Köterberg met zijn geweldige uitzicht is inbegrepen. De Tonenburg heeft altijd een open oor voor motorrijders. Mooi zijn ook de kronkelende, kleine routes. De tour kan op elk moment worden gevarieerd.

Wat ik leuk vind:
Eerlijke, vrolijke en ruimdenkende mensen.

Wat ik niet leuk vind:
Ongeduldige pestkoppen.

Touren, die ik leid:
...hebben altijd een leuk en informatief karakter. Ik ben blij dat ik zowel de sporttoeristen als de landschapsliefhebbers kan begeleiden. Ook grotere motorgroepen zijn mogelijk.

Over mij:
Ik ben geboren en getogen in het prachtige Weserbergland in 1968. Ik ben getrouwd en heb twee zonen. Al op 14-jarige leeftijd was ik geïnteresseerd in bromfietsen en dus was mijn eerste fiets een Zündapp ZX 25, 3-speed. Daarna volgde een MTX 80, een XT 250, een XJ 900 en nu een Triumph Tiger 1050. Sinds 1997 ben ik voorzitter van de Motorradfreunde Brenkhausen en doe dit met enthousiasme. Ook hier leid ik met de tweede voorzitter niet alleen de belangen van de motorvrienden, maar ook de een of andere motortocht. Ik zou je graag willen leren kennen!