Frank "Shorty" Müller

Mijn huidige motor:
Kawasaki ZX6r, BMW F700GS en Honda CRF250

Mijn lievelingstour:
Er zijn wat... en ze veranderen van jaar tot jaar. Bovendien rijd ik meestal volgens het motto: De weg is het doel, dus geen vaste richting of bestemming. Het beste is om altijd te gaan waar de zon schijnt! In mijn functie als reisbegeleider zal dit natuurlijk niet het geval zijn, tenzij het gewenst is...

Wat ik leuk vind:
Rijden op een motorfiets :-) Als ik niet met mijn tweewieler ga toeren, speel ik muziek in de plaatselijke muziekclub of ga ik op een bergtournee in de Alpen.

Wat ik niet leuk vind:
Verveling, zondagsbestuurders, verkeersopstoppingen...

Touren, die ik leid:
In principe leid ik elke groep, "geeft de voorkeur" aan degenen die sporttoeristen zijn. De groepsgrootte zou idealiter rond de 5-6 renners liggen. Met de "welverdiende" groepen kunnen er nog een paar meer zijn. Aangezien ik onafhankelijk ben, is er ook de mogelijkheid om een tour te leiden tijdens de week.

Waarom men graat met mij rijdt:
Ik heb een goede neus voor sporen die het hart van de motorrijder sneller doen kloppen. Ook in onze omgeving weet ik zelfs mensen die het gebied kennen altijd te verrassen met interessante rondleidingen. Ik probeer altijd de bekende routes te vermijden en alles te combineren tot een mooie tocht.

Over mij:
Ik ben 45 jaar oud en woon in Warburg, de Rothenburg van Westfalen. Hier ben ik geboren en dus een echte Oost-Westfaler. Ik ben timmerman van beroep en run mijn eigen kleine bedrijfje.
Ik rijd al sinds mijn 15e op gemotoriseerde tweewielers. Als "gids" verzamel ik al zo'n 17 jaar ervaring.