Steve Gröne

Mijn huidige motor
Yamaha XV535 Virago

Mijn favoriete tour:
Aangezien alle tochten die door de bikerregio zijn uitgewerkt erg mooi zijn, is de keuze moeilijk. Mijn favorieten zijn: "Curves, Kersen en Kanonnen" vanwege de vele curves en de mooie omgeving (vooral natuurlijk aan de kersenbloesem), "Sprookjes en Legendes", maar ook "Berg en Vallei".

Wat ik leuk vind:
"De weg is het doel"... of zoals ik graag zeg: "de meest indirecte maar mooiste weg naar het haalbare doel". Daarnaast prachtig weer, blauwe lucht, bochten, uitzichtpunten en historische bezienswaardigheden.

Wat ik niet leuk vind:
Snelwegen, onnodige snelheidsovertredingen, lange rechte stukken weg en regen.

Touren, die ik leid:
Ik geef voornamelijk rondleidingen in het weekend, vanaf vrijdag 15.00 uur. Bij eerdere afspraken zijn afspraken binnen de week echter ook mogelijk. Ook spontane rondleidingen, aangepast aan de respectievelijke passagiers, zijn mogelijk.

Waarom men graag met mij rijdt
Rustig en soepel rijden, aangepast aan het uitzicht of de route. Snel waar het leuk is en langzaam waar er mooie uitzichten zijn.

Over mij:
teve Gröne, geboren in Duisburg vier weken voor kerstavond, groeide op in een wijk van Höxter. In het Weserbergland 50 km rond Höxter vrij goede kennis van de plaats. Veel op de weg, zowel met de motor als met de auto. Muziekstijl 70s, 80s, rock en pop.