Dagmar Lüdtke

Mijn huidige motor:  
BMW R1200GS  

Mijn lievelingstour:
Ik reis graag veel in het Weserbergland, want er zijn veel mooie plekken om te ontdekken. Mijn favoriete tour is de "Curves, Cherries and Cannons" tour, omdat het veel kronkelende delen en mooie plekken heeft om te stoppen. Maar ik hou ook van andere tours. Afwijkingen van de rondleidingen zijn graag inbegrepen.    

Wat ik leuk vind:  
Zon, goed humeur en plezier in het leven. Ik vond de pret tijdens het rijden op een motor. Ik houd er dus ook van om met de motor te reizen en ik geniet van de hoogte en de uitgestrektheid van de berg.

Wat ik niet leuk vind:  
Koud, regen en een slecht humeur. Natuurlijk is regen niet altijd te vermijden, maar dat mag onze stemming niet bederven.     

Touren, die ik leid:  
... bestaan uit een groepsgrootte van 6 tot max. 8 deelnemers. Als ik vakantie heb, kan de tour ook doordeweeks plaatsvinden. Meestal zijn de weekenden beschikbaar. Een individueel arrangement van de rondleidingen is natuurlijk ook mogelijk.     

Waarom men graag met mij rijdt:  
Ik stap altijd met een goed humeur op de motor en stap aan het einde weer uit met een grote grijns. De rest kun je zelf uitzoeken.     

Over mij:  
Ik ben in 1970 in Hamburg geboren en sinds 2016 gevestigd in Hannover. In 2015 heb ik het motorrijden voor mij herontdekt. Mijn instapmotor was een BMW F700GS, die mij tot 2017 over de wegen van Hamburg over het Weserbergland, de Eifel, het Zwarte Woud naar Beieren bracht. Al in 2015 bracht ik mijn herfstvakantie door in het Weserbergland. De accommodatie in de Tonenburg was het optimale uitgangspunt. Daar heb ik de prachtige facetten van de omgeving al leren kennen en waarderen. In 2017 ben ik overgestapt op mijn grote zus R1200GS en heb ik veel mooie tochten met haar gemaakt.