Teddy- en poppenmuseum Steinheim

Sinds maart 2017 is er een nieuwe woongemeenschap met ruim 1700 huisgenoten. Sindsdien zijn er zoveel teddyberen en poppen te bezichtigen in het Teddy- en poppenmuseum in Steinheim Westfalen.

Het Teddy- en poppenmuseum opent meerdere keren per week zijn deuren voor bezoekers van jong tot oud en nodigt hen uit om zich te verwonderen over wat de wereld van de teddyberen te bieden heeft.

Voor sommigen is het een reis terug in de tijd naar hun eigen kindertijd en voor anderen is het een belevenis om de verscheidenheid aan tentoongestelde teddyberen te zien.

Naast de bestaande tentoonstelling van teddyberen en poppen vinden er talrijke cursussen en speciale tentoonstellingen plaats in het museum, zodat een wisselend programma het de moeite waard maakt om terug te komen.

Annegret Dreßel heeft in Steinheim een plek gecreëerd die inmiddels ook bezoekers uit de buurlanden aantrekt. Door zijn individuele en unieke ontwerp en diversiteit en de populariteit van de media is het museum al lang een magneet voor het publiek. Zozeer zelfs dat gasten hier graag wat langer blijven hangen en het museum hebben gekozen als ontmoetingsplaats.

Het museum en zijn bewoners bieden altijd actuele informatie over openingstijden, speciale tentoonstellingen en de vrijwilligers en sponsors op www.teddymuseum-steinheim.de en nodigen bezoekers uit om kennis te maken met zijn bewoners.

Informatie:
Teddy- und Puppenmuseum
Annegret Dreßel
Höxterstraße 11
32839 Steinheim
Tel.: +49 (0)171 51 37 502