Musea

U zult verbaasd zijn hoe boeiend de geschiedenis in musea en tentoonstellingen kan worden verteld en beleefd.

Elk museum heeft zijn eigen charme en terwijl sommige gewijd zijn aan serieuze onderwerpen, zitten andere musea vol met grillige inhoud.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

 

Nieheim museum landschap

In het "Deutsche Kaasmuseum", het "Westfaalse Biermuseum" en het "Deutsche Sackmuseum", midden in het historische centrum van de agrarische stad Nieheim, kunt u de veelzijdigheid van Westfalen ontdekken!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Het Duits zakmuseum

Meer dan 700 verschillende zakken - van de kleinste postzak ter wereld, die maar enkele centimeters groot is, tot het grootste exemplaar...

Stadsmuseum Brakel

Het stadsmuseum Brakel toont op een oppervlakte van 100 m² de stadsontwikkeling van de neolithisch bevolking in het Nethedal tot vandaag.

Huzarenmuseum Rheder

Een klein speciaal museum over de traditie van
het 1ste Westfaalse huzarenregime nr. 8 "Tsaar
Nicolaas II" in het kasteel Rheder bij Brakel.

Hüttesches Haus, Höxter

Het Hüttesches Haus biedt u een tijdreis door de voorbije decennia aan op een oppervlakte van meer dan 100 m². Met wisselende thema's, zoals mode, party, Kerstmis ...

Burchtmuseum in Dringenberg

Het museum bevindt zich in de burcht, het voormalige zomerverblijf van de bisschop van Paderborn. De verzorgde ruimtes zijn trekpleisters voor jong en oud. Op openingsdagen kan men in het café in het "Historische Rathaus" genieten van koffie en gebak.

Peter-Hille-Haus

Die Peter-Hille-Gesellschaft unterhält das als literarische Gedenk- und Begegnungsstätte hergerichtete Geburtshaus des Dichters Peter Hille in Nieheim-Erwitzen.